Moderne gegevensbeveiliging voor ondernemingen

Eenvoudige, flexibele, betrouwbare en krachtige

U bent op zoek naar manieren om gegevens in te zetten voor de groei van uw bedrijf en daarom heeft u behoefte aan een moderne oplossing waarmee u opgeslagen back-upgegevens intelligent kunt beveiligen, beheren en hergebruiken. Ontdek hoe u gegevensbeheer naar een hoger niveau tilt met [MarketAsset5321] en Veeam®.

Alle workloads beveiligen en beheren via één platform

Profiteer van snellere innovatie en bied klanten en medewerkers een betere ervaring met het Veeam-platform, de meest volledige gegevensbeveiligingsoplossing voor alle gegevens. Deze oplossing gaat veel verder dan alleen back-up en herstel en laat bedrijven ongekend slagvaardig werken omdat er één platform beschikbaar is voor beheer en beveiliging van álle gegevens: cloud-based, virtueel, fysiek, SaaS (Software as a Services) en Kubernetes.

Met het Veeam-platform beschikt u over een oplossing met de volgende voordelen:

 • Eenvoudig

  Lagere kosten en minder complexiteit met onmiddellijke ROI

 • Flexibel

  Elk platform. Elke opslag. Elke cloud.

 • Betrouwbaar

  Gemoedsrust dat uw gegevens beschermd en altijd beschikbaar zijn

 • Krachtig

  Snel, veilig, schaalbaar en toekomstbestendig voor elke onderneming

Universele licentie die bij uw behoeften past

Veeam Universal License (VUL) is een gebruiksvriendelijke licentie per workload, zowel verkrijgbaar in de vorm van een abonnement als permanent, waarmee gegevens zowel on-premises als in multi-cloudomgevingen worden beschermd. VUL is portable en overdraagbaar en daarmee toekomstbestendig. VUL kan eenvoudig worden verplaatst tussen VMware, Hyper-V, Windows, Linux, NAS, Amazon Web Services (AWS), Azure en daarbuiten. Er zijn twee enterprise-pakketten beschikbaar: Veeam Availability Suite™ en Veeam Backup & Replication™.

 • Toekomstbestendig
 • Multi-cloud
 • Portable
 • Lage TCO
 • Nergens aan gebonden
 • Geen cloudkosten

Maak kennis met moderne gegevensbeveiliging voor ondernemingen

DEMO'S BEKIJKEN

Veeam Availability Suite

Veeam Availability Suite combineert de monitoringfuncties van Veeam ONE™ met de krachtige gegevensbeveiligingsfuncties van Veeam Backup & Replication in één Enterprise-bundel om aan uw vereisten voor bescherming en analyse te voldoen.

Door de combinatie van deze twee toonaangevende producten kunt u eenvoudiger voorzien in uw behoeften op het gebied van geavanceerde gegevensbeveiliging. Ook krijgt u inzicht in uw configuraties waardoor u gegevens beter kunt beveiligen en flexibeler kunt werken.

 • Veeam Backup & Replication

  4‑in‑1 gegevensbeveiliging met een combinatie van back-up, replicatie, snapshots en nu ook CDP (Continuous Data Protection) — met 20x voordeligere archiefopslag en nóg betere bescherming tegen ransomware.

  Productoverzicht
 • Veeam ONE

  Uniforme monitoring en rapportage zowel on-premises als in cloudomgevingen, om te waarborgen dat AL uw gegevens beschermd, veilig, compliant en klaar voor herstel zijn.

  Productoverzicht

Betrouwbare, schaalbare back-up van Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een groot aantal krachtige services, maar een uitgebreide back-up van uw gegevens hoort daar niet bij. Het zijn de gegevens van úw organisatie: u heeft er controle over en het is úw verantwoordelijkheid om ze te beveiligen.

Met Veeam® Backup for Microsoft 365 kunt u het risico op verlies van toegang tot en controle over uw gegevens elimineren, inclusief Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams, zodat uw gegevens altijd beschermd en toegankelijk zijn

 • Minder risico's

  Met een versleutelde back-up van Microsoft 365 met meervoudige verificatie

 • Minder tijd nodig

  Om Microsoft 365-items te herstellen en IT-resources efficiënt beschikbaar te stellen

 • Zorg voor gemoedsrust

  Dat u snel kunt voldoen aan wettelijke en compliancevereisten

Twijfelt u nog steeds of u uw Microsoft 365-gegevens moet beveiligen? In deze whitepaper vindt u zeven belangrijke redenen waarom u meteen moet beginnen met het maken van back-ups van Microsoft 365.

NU LEZEN

Veeam Disaster Recovery Orchestrator

Zorgeloos herstel na elke calamiteit

Herstel gegevens snel na elke calamiteit. Veeam Disaster Recovery Orchestrator automatiseert processen voor disaster recovery met de krachtige functies van Veeam Backup & Replication. Dankzij geautomatiseerd testen en dynamisch gegenereerde documentatie is herstel met één klik mogelijk. Verminder risico's, bespaar tijd en herstel vol vertrouwen met [MarketAsset5321] en Veeam.

Van bedrijfskritische workloads met RPO's van nagenoeg nul tot applicaties die door bedrijven worden overgeslagen vanwege gebrek aan resources voor DR-planning, met Orchestrator wordt DR een stuk eenvoudiger. Dankzij geautomatiseerd testen, dynamisch gegenereerde documentatie en het voorkomen van RPO- en RTO-schendingen is herstel met één klik mogelijk.

*Naam
*Bedrijf
*Zakelijk e-mailadres
*Telefoonnummer
Opmerking
 
Ik heb het onderstaande privacybeleid gelezen en geaccepteerd.

*Required Fields
Klik hier om het [MarketAsset5321] privacybeleid van B te bekijken.